Bor'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bor’da Ramazan Bayramı nedeniyle protokol bayramlaşmaları gerçekleştirildi. Bayramlaşma programı sabah saat 10’da Bor Öğretmen evinde başladı.

Programda Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Garnizon Komutanı İkmal Kıdemli Albay Fatih Dağlı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Halil Özdemir, Bor İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Altınpınar, Mühendis Yarbay Reha Oğuz, Bor İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yasin Şanlıtürk, Bor Müftüsü Sebahattin Kesti, Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selahattin Yücel, Astsubay Kıdemli Başçavuş Muammer Küçük, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlarla bayramlaşıldı.

 

Bor Öğretmen evinde başlayan bayramlaşmanın ardından Protokol Şehit Nuri Pamir Kışlası, Bor Emniyet Müdürlüğü, Bor İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bayramlaşma programlarına devam ettiler.

Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yaşlılarla uzun süre muhabbet eden protokol üyeleri daha sonra Niğde’ye geçti.  Bor protokolü Niğde Öğretmen Evinde Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu’nun öncülüğünde düzenlenen ve Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Ufuk Nayır, Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Niğde Üniversitesi Rektörü Adnan Görür, siyasi parti temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşların müdürleri Niğde öğretmenevinde kamu görevlileri ve halkla bayramlaşarak bayramlaşma programlarını tamamladılar.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim