Bor Belediyesi Köprüler  ve Çevresinin  düzenlemesine devam ediyor.

 

Üç şeritli yolu ile   Bor ilçesine  ayrı bir görüntü kazandıran Karayolunun köprü düzenlemesine Bor Belediye tarafından başlandı.

 

Bor Belediyesi,   geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanarak ilçeye kazandırılan 3 gidiş 3 geliş’li modern yolun ilçeye ayrı bir hava katması sonrasında   çakılbahçe mevkiinde bulunan ve şehri kayaltı bağlarına bağlayan  köprüde çevre düzenlemeleri , onarım ve yol yapım çalışmalarına başladı.

 

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ; ‘’Çok kısa bir süre önce  ilçeye kazandırılan Karayolunun  çevre düzenleme amacıyla çalışmalarına başladıklarını belirtirken, İlçemizde Çakılbahçe olarak bilinen çevreyolu köprüsünün  çehresini değiştirmek amacıyla  çalışmalarımıza ilk olarak buradan başladık. Şu anki çalışmalarımızda meşhur çakılbahçe ve kayaltı bağlarının  yol güzergahını birbirine bağlayan köprünün yol yapım çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Yol çalışmalarımız bittikten sonra yine burada görüntü itibariyle güzelleştirme yani göze hoş gelen bir çevre düzenlemesiyle birlikte buradaki çalışmalarımızı tamamlamış olacağız.’’ dedi.

 

Editör: TE Bilişim