Bor’lular ve sivil toplum örgütleri, 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşleri’ni gelenekselleştirerek binleri toplayan Bor’lular bundan böyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da gelenekselleşerek oluşturulan 19 Mayıs Tertip Komitesi programıyla kitlesel olarak kutlayacak. Niğde ve Bor bölgesinde yaşayan vatandaşlar kutlamalara katılımlarıyla destek verecek.


19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla; Niğde Bor’da 19 Mayıs 2013 Pazar günü Saat 19.30’da yürüyüş için Bor Kaymakamlığı binası önünde toplanılarak, meşaleler ve bayraklarla marşlar söyleyerek yürüyüş koluyla Bor Kaymakamlık Binası önünden başlayıp, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinden, Ziraat Bankası önünden Eski Hükümet Meydanına yürüyerek  “Gençlik Yürüyüşü ve Fener Alayı” düzenliyor.

Tertip Komitesinden yapılan açıklamada:" Tüm Niğde, Bor’lu vatandaşlarımızı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 94.Yılında Fener Alayında buluşmaya davet ediyoruz."denildi.

Program:

-19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla Niğde Bor’da 19 Mayıs 2013 Pazar günü saat 19.30’da yürüyüş için Bor Kaymakamlığında toplanma.

-Meşaleler ve Bayraklarla Eski Hükümet Alanına yürüyüş.

-Müzik Şöleni

-Havai fişek gösterisi



Editör: TE Bilişim