Bor Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler bozulan yolların onarımına başladı.

 

Elektrik kablolarının yeraltına alınması ve Doğalgaz tesisatlarının döşenmesinden sonra ilçe genelinde tahrip olan yolların onarım çalışmaları başladı.

 

Geçtiğimiz ay ilçedeki yolların yama çalışmasını tamamlayan Bor Belediyesi , özellikle kaldırım kenarlarında yapılan çalışmalar sonrasında tahrip olan bölgelerin onarımına start verdi.

 

Asfaltlama çalışmalarına,  daha önce yol genişletilmesi  tamamlanan Niğde Caddesi’nden  başlayan ekipler buradaki çalışmalarını tamamladıktan sonra  İlçede tahrip olan  diğer bölgelerin onarım çalışmalarıyla devam ediyor.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bor Belediye  Başkanı Sıtkı Erat; ‘’Geçtiğimiz ay asfaltlama sezonumuzu açmıştık.İlçemizdeki bütün yolların yama çalışmalarını çok kısa bir sürede tamamladık.Göründüğü üzere ilçe merkezimizdeki elektrik kablolarının yeraltına alınması ve doğalgaz tesisatlarının döşenmesinden sonra özellikle kaldırıma yakın kısımlarda kısmi göçükler ve çukurlar meydana gelmişti.Bu çalışmalardan sonra tahrip olan yolların onarımına gün itibariyle başladık.Trafiği ve vatandaşlarımızı rahatsız etmeden inşallah bu onarım çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayacağız .’’ dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim