Karayolları 6. Bölge’ye bağlı Bor-Niğde Devlet yolunun Bor İlçesi sınırları içerisinde bulunan 5830 - 9865 km. arasında Bor’dan Niğde istikametine giden karayolunun Bor İlçesi sınırı içerisindeki Altunhisar kavşağı ile TOKİ kavşağı arasında olan 5 kilometresinde çift yönlü üç şeritli yeni yol yapım çalışmaları başlatılıyor.
 Karayolları 6.Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılacak olan yol yapım çalışmalarının ön hazırlık çalışmaları devam ediyor. Yapılan ön çalışmalarda; Bor Altunhisar Kavşağı ile Bor TOKİ Kavşağı arasındaki Niğde İstikametindeki çift şeritli yolun Bor’dan Niğde’ye gidiş istikameti oluşabilecek trafik kazası ve yapılacak olan yol yapım çalışmalarını kolaylık sağlanması amacıyla tamamen gidiş istikameti yoluna kavşak ve tüm bağlantı yolları trafiğe kapatıldı. Trafik akışı Niğde’den geliş istikameti olan diğer yol üzerinden gidiş geliş trafiğine yol verildi.

Niğde İstikametine tek çıkış Altunhisar kavşağı...
 Araç Sürücülerinin Dikkatli Olması İstendi.
Bor Şehir merkezinden; Mehmetçik, Cığızoğlu, Ahmet Kuddusi, Toki Mahallesi ve Niğde istikametine gidecek olan vasıtaların yol güzergâhı Bor Altunhisar Kavşağından başlayan yol verildi. Bu yerleşim alanlarına gidecek vatandaşların araçlarıyla bu güzergâhı takip etmeleri gerekiyor. Ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.
 
Sürücülerin yol yapım çalışmaları nedeniyle bu yol güzergah yolu üzerinde trafik ikaz ve kurallarına uymaları, araçlarını trafiğe açık bölünmüş yolda dikkatli yavaş sürmeleri gerekiyor.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim