Bor Yeni Sanayi yönetimi , yapılan hizmetlerden dolayı Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'a yazılı  pankartla teşekkür etti.


Bor Belediyesi'nin yeni sanayi sitesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı yazılı pankart hazırlayarak yeni sanayi sitesinin giriş bölümlerine asan Yeni Sanayi yönetimi , Başkan Erat'a ve Bor Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Yapılan hizmetler ile birlikte  hergeçen gün yeni sanayi sitesinin çehresinin değiştiğini belirten Yeni Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hazım Güdük ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürbüz Bakırcı;  yapılan hizmetlerden dolayı sanayi esnafımız adına değerli belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İlçemizin çehresi değişmeye devam ederken yeni sanayi sitemize yapılan hizmetler ortada.Gerçekten sayın başkanımız sanayi sitemizin gelişmesi için çok büyük önem veriyor.


Orta refüjlerin daraltılarak yolların genişletilmesi , sanayi sitemizi belirgin hale getirecek büyük bir totem konulması , dışarıdan vatandaş geldiğinde hangi dükkan nerede onu bulamıyordu ve buna ilişkin olarak belediyemiz bütün esnaf kardeşlerimizin dükkanlarının isimlerinin bulunduğu levhalar ile ulaşımın kolay sağlanılmasını  ve vatandaşın bir esnafımıza gideceği zaman uğraşmadan rahatlıkla esnafımıza ulaşabileceğini sağladı.Ayrıca bu tür birçok hizmetleriyle sayın başkanımız ve belediyemiz sanayimiz için elinden geleni yaptı ve yapmayada devam ediyor.Kendilerine sanayi esnaflarımız adına bir kez daha teşekkür ediyor , markalaşma yolunda hızla ilerleyen ilçemiz için yaptıkları çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyoruz , dediler.






Editör: TE Bilişim