Bor Belediyesi tarafından yaptırılan peyzaj ve diğer düzenlemelerin tamamlamasının ardından geçtiğimiz günlerde işletme ihalesi yapılan Bor Üstün Park yeni müsteciri ile hizmet vermeye başladı.
Bor İlçe merkezinde bulunan üstün park,  insanların öncelikle aileleri ve çocuklarıyla birlikte açık hava, tabiat  ortamında, huzur içerisinde dinlenebilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri  bir mekan oldu.
Bor Belediyesinin iki yılı  aşkın süredir içerisinde düzenlemeler yaptığı  Üstün Park, içerisinde bulunan estetik havuz, şelale, çocuk oyun grupları, oturacak kamelyalar, kanepeler ile Borlular ve İlçemize dışardan gelenlerin uğrak yeri oldu.
Geçtiğimiz günlerde yapılan işletme ihalesinden hemen sonra Üstün Park’ın üst bölümündeki aile çay bahçesi açıldı. Nargile keyfinin de yaşandığı bu bölümle birlikte iler ki zamanda lokantası  ve parkın alt bölümünde bulunan fast-foot cafesi de hizmete açılacak.
Aynı zamanda Niğde merkezde hizmet veren Ehli-Keyf Cafe-Bistro salonunun da işletmeciliğini yapan Bünyamin Korkmaz, henüz parkın bazı bölümlerinin tamamlanmadığını şuan için sadece çay bahçesinin hizmet verdiğini en kısa zamanda cafe ve resturant bölümlerinin de hizmete gireceğini, Parka gelen vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak amacında olduklarını, Bor İlçemize nezih ve güzel bir mekan kazandırmayı düşündüklerini belirtti.
Gündüz ve geceleri hayli ilgi gören Üstün Park’ın  Ramazan ayında iftar sonrası Borluların daha çok ilgisini çekecek gibi görünüyor.
Parkta bulunan dev vazo ise ilgi kaynağı oluyor.
Üstün Park’ın üst bölümünde fıskiyeli havuz ortasına yerleştirilen 2.30 metre boyunda 1.50 metre enindeki polyester malzemeden  tamamen el işçiliği ile üzerine  doğa ve hayvan figürleri işlenmiş 2.30 metre boyunda 1.5 metre enindeki dev vazo görenlerin ilgisini çekiyor.

 
Editör: TE Bilişim