Bor Ticaret Odası, çok sayıda vatandaşlara Bor Belediyesi iftar çadırında iftar yemeği verdi.
Bor Belediyesi iftar çadırındaki İftar yemeğine Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin SAKİN, Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, İl Genel Meclis Üyesi Tevfik AVANOĞLU, Bor Ticaret Odası Başkanı Emrah ÇALAPKULU, Bor Devlet Hastanesi Müdürü Rıza EKİNAY, Bor Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri, ve çok sayıda halk katıldı.
 
Bor Ticaret Odası Başkanı Emrah ÇALAPKULU, yaptığı konuşmasında; Bor Ticaret Odamızın İftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu birlikte yaşamaya çalışıyoruz. Odamız her zaman olduğu gibi halkımız ve esnaflarımızdan aldığı güç ile hayırlı çalışmaların içinde bulunmaya devam ediyor.
Allah'a şükürler olsun ki memleketimizde bu tür iftar yemeklerini eşimizle dostumuzla beraber verebiliyoruz. Bunu bulamayan ülkeler var. Komşusu açken, tok yatan bizden değildir. Biz Bor Ticaret Odası olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Bor’dan Afrika'ya uzanan kardeşlik eli yardım kampanyamızı başlattık. Amacına ulaştırmaya çalışıyoruz. Bor insanları ne kadar hayırsever olduğunu bu kampanyada da göstermeye devam ediyor. “Allah hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesin' diye deyim vardır. İhtiyaç sahiplerine kutsal ramazan ayı boyunca yardımların süreceğini dile getirdi.


Editör: TE Bilişim