İlçedeki nüfus artışına paralel olarak, kullanılan binanın fiziki koşullarının yetersizliğinden dolayı Bor Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı daha geniş, engelli, hasta ve yaşlı kişilerin daha rahat ulaşabileceği, tamamen modern ve banko sistemiyle işlevini yürüten, ihtiyaç sahiplerine en iyi hizmeti verebileceği yeni binasına taşındı.



Bor Kaymakamı Muammer Balcı ise yaptığı açıklamada, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının son çıkan yasaların ardından iş yükü arttı. Artan nüfusu da göz önüne aldığımızda mevcut kullanılan binamız fiziki koşullar açısından yetersiz gelmeye başladı. Bu durumları göz önüne alarak hem vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alacağı, hem de engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın daha kolay ulaşabilecekleri bir mekan oluşturma gereği duyduk.


Bu bağlamda yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemiz Çevre yolu üzerinde bir yer  kiralamak suretiyle burayı modern, vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alacağı bir şekilde düzenleyerek halkımızın hizmetine sunduk.


Yeni binamızda bundan sonra vatandaşlarımız sosyal yardımlaşma vakfından çok daha iyi hizmet alacaklar. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın yeni yeri ile Bor ilçemize çok güzel hizmet sunmuş olduk" dedi. Bor Kaymakamı Muammer Balcı vakfın yeni yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Yeni yerinde toplantı salonuyla, tahkikat odasıyla, arşiv odasıyla, geniş bekleme salonuyla, banko sistemiyle daha kaliteli hizmet vereceğini söyleyen Bor İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zafer Adıyaman ‘Bundan sonra vatandaşlarımız Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan çok daha iyi hizmet alacaklar ’ dedi.








Editör: TE Bilişim