Bor ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarları Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Muhtarlar ayrıca Köy ve mahallelere Özel İdare tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Vali Kılıç’a plaket verdi.

Toplantı salonunda Muhtarlarla buluşan Vali Kılıç, Muhtarların hizmetlerde yol gösterici olduğunu belirterek, “Unutmamamız gereken greyder operatörü var, kamyon şoförü ve işçilerimiz var bunların çok gayretleri oldu. Niğde başardı. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Başarının sırrı budur. Niğde olarak odaklanmamız gereken hedef fitneden fesattan uzak durup bir olacağız.

Köy halkı muhtarını dinleyecek, muhtarı dinlemediği zaman da hizmet yürümüyor. Şuraya bir yol açalım diyoruz köyden birkaç kişi hendek açıyor. Bu tür sorunlar yaşanıyor. Bütün muhtarlarıma teşekkür ediyorum bütün çalışmalara gönül verip yol gösterdiler. Tüm Özel İdare teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Greyder operatörü, işçisi, Genel Sekreteri, Encümen ve meclis üyeleri ile Meclis Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Civar illerde ve Mecliste Milletvekillerinin Niğde’nin başarısını konuştuklarını anlatan Vali Kılıç, “El ele verip güzel işleri başardık. Niğde’nin başarısı civar illerden fark edilmiş ve Türkiye’ye örnek gösterilen projelerimiz var. Mecliste Milletvekilleri Niğde’nin başarısını konuşuyorlar” diye konuştu.

Konuşma sonrasında Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Ayhan Düzgün, Vali Kılıç’a plaket vererek hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim