Bor ilçesinde 2 yıldır görev yapan Mal Müdürü Akif Kırmızıbayrak , Samsun Çarşamba'ya tayinin çıkması üzerine Bor Protokolüne veda yemeği düzenledi.

 

 

Bor Hilmibey Restorant'ta düzenlenen veda yemeğine Bor Kaymakamı Muammer Balcı , Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Garnizon Komutanı  Albay Fatih Dağlı , İlçe Emniyet Müdürü Levent Çivi , İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak , İlçe Müfütü Sebahattin Kesti , İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Özdemir , SHK Müdürü Selahaddin Yücel , Tapu Müdürü Şaban Şaka , İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Taşdemir , Vergi Dairesi Müdür Vekili  Birol Alkan , Hazine Avukatı  Ferhat Soydemir katıldı.

 

 

Düzenlenen yemekte veda konuşmasını yapan Kırmızıbayrak ; ''Öncelikle Sayın Kaymakamımız Muammer Balcı olmak üzere tüm kurum amirlerime teşekkür ediyorum.2 yıldır buradayım ve 2 yıl boyunca, gerek kaymakamlık gerek belediye başkanlığı , gerekse tüm idari amirlerimizle çok iyi çok güzel diyaloglarımız oldu. Kesinlikle hiçbir zaman hiçbir  konuda karşı karşıya gelmedik, size elimizden geldiği kadar yakın olmaya çalıştık.Kendi memleketimdeymiş gibi 2 yıl çok güzel görev yaptım. Güzel anılarım oldu. Tayinim Samsun Çarşamba'ya çıkmış olsa da her zaman her daim sizlerle birlikte olduğumu hatırlatmak isterim. Artık Samsun'da da bir evinizin ve benim olduğumu belirtmek isterim.Samsun'a geldiğiniz takdirde her daim kapılarımız sonuna kadar açıktır. Sayın Belediye Başkanımızın nezdinde 2 yıl boyunca  bende güzel hatıralar bırakan tüm Bor'lu lara teşekkür ediyorum'' dedi.

 

 

Konuşmanın ardından Kırmızıbayrak'a bir hediye takdim eden Bor Kaymakamı Balcı ise ; '' Verdikleri emekler ve hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.İnşallah kendilerine , ailelerine ve çalışma arkadaşlarına hayırlı olur. Müdür'ümüzünde belirttiği gibi ilçeden memnun ayrılıyorlar. Kendileriyle hiçbir zaman sıkıntımız olmamıştır.Verdikleri emekler ve çalışmalarından dolayı haklarını helal etsinler. Tekrardan hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum ve bu organizasyonu düzenledikleri için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

  

Organizasyon ,   Kırmızıbayrak'ın tüm protokolle vedalaşmasıyla son buldu.




 





Editör: TE Bilişim