Mülkiyeti Bor Belediyesine ait olan ve 50 Yıl Sitesinde bulunan eski kullanılmayan binayı geçtiğimiz günlerde Kültür Merkezi ve Cep Sineması olarak yapılması için çalışmalarını başlattı.
Bu proje ile kentin önemli sosyal ve kültürel ihtiyacına cevap verecek olan Bor Belediyesi Kültür Merkezi ve Cep Sineması kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak.
Bor Belediyesi kültür merkezinde düzenlenecek özel toplantı programları ve organizasyonlarla kültür ve sanat etkinliklerini toplumun her kesiminden izleyiciye ulaştırmayı amaçlıyor. Bor’un kültür hayatına, toplantılara, edebiyattan, müziğe, geleneksel sanatlardan, modern kültür eserlerinin yaşatılmasına sahip çıkılmasıyla birlikte yapılacak olan Cep Sineması da halkın kültürel hizmetine kazandırılması amaçlanıyor.
Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, geliştirdiği projelerle yaşanabilir bir kent olgusu ve insan odaklı hizmetlerin kazandırılmasını halkın talepleri doğrultusunda; Bor'da sosyal ve kültürün önünü açacak çalışmalarına devam ediyor. Bor Kentin de her yaştan, her kesimden insanların ihtiyacına cevap verecek olan projeleri vatandaşlar tarafından beğeni toplamaya devam ediyor.










Editör: TE Bilişim