Bor Kültür ve Dayanışma Derneği ilk bölgesel toplantısını gerçekleştirdi. İşletmecisinin Niğdeli olduğu Babune Ev Yemeklerinde düzenlenen etkinliğe, Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, dernek yönetimi ve Niğdeliler katıldı.

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu gecede Bor Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Tutumlu, 1992 de kurulan derneğimizin yaşaması ve güçlü bir sivil toplum teşkilatı olması dileğini tekrarladı. Derneğin bir yerinin olmamasından kaynaklanan sıkıntıları da dile getirdi.  Dernek yeri temini için her yolun denenecegini dile getirerek ,her Bor sevdalısının bu uğurda desteklerini isteyerek, yeni üye kayıtlarını da hedeflediklerini belirtti. Tutumlu,  katılımcılara teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin bir göstergesi olan bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Etkinliğe katılan Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, “Bor Kültür ve Dayanışma Derneğimizin ilkini düzenlediği Arabaşı Gününde hemşerilerimizle samimi bir muhabbet ve sohbet ortamında bir araya geldik. Bor-Der Yönetim Kurulu başta olmak üzere tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, birlik ve dayanışmamızın güçlenmesine katkı sağlayan bu tür etkinliklerin yaygınlaşmasını temenni ediyorum” dedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ise, hemşerileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gürer, bugüne kadar yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu, .Nigde için hep birlikte hareket etmenin ve güç birliğinin önemini  vurgulayarak organizasyondan dolayı Bor-Der Başkanı Ömer Tutumlu ve yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


 
Editör: TE Bilişim