Bor Belediyesi şehir merkezinde çatılardan sarkan buzlarla mücadele ediyor. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, kış şartlarına hazırlıklı olduklarını ve her türlü tedbiri aldıklarını belirtti.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, yaptığı açıklamada, kış şartlarında belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Bor Belediye Başkanı Erat, “ İlçe merkezinde yaşanan kış mevsimi itibarıyla yoğun kar yağışı ve yaşanan soğuk hava muhalefeti nedeniyle belediye olarak Fen İşleri Müdürlüğü ne bağlı gece ve gündüz görev yapan iki ayrı ekibin oluşturulduğunu ifade eden Başkan Erat, 24 saat hizmet veren karla mücadele ekiplerimiz vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Vatandaşların herhangi bir zarar görmemeleri için, çatı oluklarında oluşan tehlikeli buz sarkıtlarını itfaiye aracıyla buzları kırmaya ayrıca devam ediyor.”dedi.

Erat açıklamasının devamında “ Halkımızın kullanmakta olduğu su sayaçlarının donmaması için gerekli önlemleri alması gerektiğini belirten Başkan Erat, Yaşanacak olumsuz durumlarda Alo Nöbetçi Zabıta 311 7144 numaralı telefondan şikayetlerini belediye’ye iletmeleri halinde yardımcı olunacaktır. Mahalle muhtarlarımızla bağlantımızı koparmadan kapanan yollara hemen müdahale ediyoruz. Halkımızın rahatlığı, İlçemizin kar yağışı ve buzlanmalara karşı yolların bağlantılarının kesilmemesi için çalışmalarımız kış boyunca devam edecek" dedi. 










Editör: TE Bilişim