Geçtiğimiz gün Bor İlçesinde Bor Belediyesinin geleneksel iftarı ile Niğde’nin Bor İlçesinde, şehit aileleri ve gaziler onuruna Bor ilçe Garnizon Komutanlığında düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.


Bor İlçe Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ Garnizon Komutanlığında düzenlenen iftar programına Bor ilçe Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, Garnizon Komutanı İkmal Albay Mustafa Kaplan, İlçe Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve kurum amirleri şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Şehit Aileleri onuruna düzenlenen iftar programında tüm masaları dolaşarak şehit aileleriyle yakından ilgilenen  Kaymakam Dağ, onlarla bir arada olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. Kaymakam Dağ, ayrıca tüm şehitleri rahmet ve minnetle yâd ettiklerini de ifade etti.

Bor İlçe Kaymakamı Dağ “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprağı üzerinde huzur ve güvenin sağlanması sırasında gazi olanların haklarının asla ödeyemeyiz. Geride bıraktıkları yakınlarının her türlü ihtiyaçlarını karşılamak görevimizdir. Her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız" şeklinde konuştu.

Bor Belediyesi ise geçtiğimiz yıllarda yaptığı iftar programını bu yılda yaptı. Bor Kayabaşı Parkında yüzlerce vatandaşın katılımı ile dualarla başlayan  iftar etkinliğinde  Bor Belediye Başkanı kısa bir konuşma yaparak, vatandaşların Kadir Gecesini ve Bayramını kutladı. Ak Parti Adayı Yavuz Ergun ve MHP adayı İbrahim Uluçay'ında katılıp kısa birer konuşma yaptığı iftar etkinliğine yüzlerce Borlu katıldı. 




 
Editör: TE Bilişim