Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve AK Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette; Kaymakam Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, 6/12/2018 tarihli ve 413 sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile kurulan Bor Sağlık Bilimleri Fakültesinin kuruluş sürecinde gösterdiği destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkürlerini sundu.

Bor Sağlık Bilimleri Fakültesinin geliştirilmesi ve sağlık sektörüne uluslararası standartlarda nitelikli bir hizmet sunması için gerekli altyapının en kısa sürede tamamlanacağını belirten Rektör Kar, Niğde’nin ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin gelişimi için çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirterek, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Niğde’nin daha fazla kalkınması için birlikte yapılabilecek çalışma ve projelerin de görüşüldüğü ziyarette ayrıca, Niğde’nin kalkınmasında üniversitenin önemli bir etken olduğu ve bunun katlanarak devam edeceği vurgusu yapıldı.
 
Editör: TE Bilişim