Bor Belediyesi Bor Sivil Toplum Örgütleri ve Esnaf Odalarına yeni yer tahsisinde bulunup, yeni yerlerine kavuşuyor.


Bor Belediyesi mülkiyetinde bulunan eski Hal içerisinde ki dükkânları yeniden tanzim ve tadilatını tamamlayıp, Bor Esnaf odalarının hizmetine kazandırıyor.


 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  “Esnaflarımızın bu zamana kadar ihtiyacını duyduğu bir başka noksanlığını gidererek, Belediye-Esnaf ortak hizmet bütünlüğü birlikteliğini yerine getiriyoruz. Esnaf Odaları ve üye esnafların daha iyi hizmet alış verişi anlamında, sorunlarını kolayca giderme anlamında ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarımızı aynı çatı altında toplayıp, hizmetin bir tek merkez noktadan karşılanmasına yönelik uygulamasında kolaylık sağlayacak şekilde çalışmaları önemsiyor ve halkımıza birlikte güzel hizmetlerin paylaşılmasını arzu ediyoruz.


 
Belediye olarak; esnaflarımızın sorunlarını yerinde gözlemleyip, ilçemizin kalkınmasında fırsat oluşturacak belediyemiz çözüm projelerimizi sırasıyla hayata geçiriyoruz. Bu uygulamamız tamamlandığında; bu zamana kadar farklı adreslerde ayrı ayrı çatı altındaki Sivil Toplum Örgütleri, Esnaf ve Meslek Oda binalarını aynı bina çatısı içerisinde hizmet verilmesi hususunda büyük kolaylık sağlanacağı, esnafların birlikte olmalarından dolayı ayrıca daha iyi hizmet üretilmesi amaçlanmaktadır. Önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanacak olan 6 (altı) ayrı büro yeri Bor’da esnaf odalarına, esnaflarımızın hizmetine kavuşturulmuş olmasının mutluluğunu inşallah birlikte yaşatacağız.     









Editör: TE Bilişim