Bor İlçe Emniyet Amirliğinde 2010 yılı içerisinde başlayan tadilat, bakım, onarım ve yeni düzenlemelerle (Karakol) Polis Merkezi Amirliği yeni bir çehre kazandı.
 
Gerçekleştirilen tadilat ilk olarak bina dış cephesinin boyanması ile başlamıştı. Bina içerisinde ise nezarethaneler yenilenirken, ek olarak bayan nezarethanesi de yapıldı. Binanın iç ve dışarısında bir çok noktaya kamera yerleştirilirken, üst kattaki lojman kaldırılarak, personelin moral motivasyonun arttırmaya yönelik dinlenmeleri amaçlanan ve toplantıların da yapılabileceği lokal haline getirildi. Bir diğer büyük yenilik ise müracaata gelen engelli vatandaşlar düşünülerek yapılan engeli yolu oldu.
Niğde Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak ve Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın katkıları ve çalışmaları ile son halini alan Emniyet Müdürlüğü binasının da, Türbe mevkiindeki boşaltılarak, Emniyet Müdürlüğüne  tahsis edilen Askeriye Lojmanlarının da kısa sürede yıkılarak yerine yeni Emniyet Hizmet Binası yapılması için yoğun çaba sarf edildiği edinilen bilgiler arasında. 

Dahi Gedik - Editör- Özel
  
 







Editör: TE Bilişim