Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etmişti. Rütbe terfiinden dolayı Niğde İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Köroğlu Kıraç’dan boşalan Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine 4. Sınıf Emniyet Müdürü Levent Çivi atanmıştı.
Yaklaşık bir yıldır Niğde Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünde  görev yapan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Levent Çivi geçtiğimiz hafta içinde görevine başladı.
Levent Çivi görevine başladığı ilk günlerde Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Önsay önderliğinde bir grup mahalle muhtarı ziyarette bulundu.
Bor İlçemizin bazı mahalle muhtarları ile tanışan Emniyet Müdürü Levent Çivi “Bor İlçemizde görev yapmaktan, Borlulara hizmet etmekten mutluluk duyuyorum, her zaman halkla iç içe çalışmalarımız sürecek. Suç ve suçlularla mücadelede bizlere yardımcı olmanızı istiyorum. Önümüzdeki  günlerde  yine bir araya geliriz, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşları ile sık sık beraber olacağız " dedi.
Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Önsay ise “ Bor’da Polisimizin çalışmalarından memnunuz, emniyet güçlerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz, Sayın Müdürümüze yeni görevinde Bor Muhtarları olarak başarılar diliyoruz” dedi.
Rütbe terfiinden dolayı Niğde İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Bor İlçe Eski Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç atamasından dolayı mehil iznini kullandığından henüz Niğde’deki İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine henüz başlamadı.
 


Editör: TE Bilişim