Bor Belediyesinin ilçe genelindeki çocuklar için yaptığı ve çocuklar için büyük bir neşe kaynağı olan oyun parklarındaki bazı oyuncaklar kırılarak çocukların oyun oynamasına engel olunuyor. 

Bor Belediyesinin çocuklar için yaptığı oyun parklarındaki oyuncaklar tahrip edilerek çocukların neşesine gölge düşürülüyor.

Oyun parklarında bulunan çeşitli oyuncakların kırılmasıyla birlikte parklara eğlence için gelen çocukları büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.
Bor Sokubaşı mahallesi Haydar Özalp Caddesinde bulunan çocuk oyun parkında özellikle de sallangaç diye tabir edilen oyuncak tahrip edilmiş durumda. Buraya oyun oynayıp zaman geçirmek için gelen bazı çocukların sallangaçları görünce neşelerine gölge düşüyor.

Bor Belediyesi tarafından yapılan park alanlarının tahrip edilmesi ve kullanılamaz hale getirilmesi vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı. Bu alanları sadece çocuklar için yapıldığını belirten bazı vatandaşlar; "Çocuklarımızı parka getirdiğimizde ne yazık ki bu tür kötü manzarayla karşılaşıyoruz. Özellikle çocuklar için yapılan oyun parklarına gelen bazı kişiler oyuncaklara zarar vererek çocukların neşesine engel oluyorlar. Yapılan hizmetler herkes için ve buna herkesin kendi malıymış gibi bakması gerekiyor. Son zamanlardaki gençler bilgisayar ve internetin başından kalkmıyorlar. Bizlerde aileler olarak çocuklarımızı bilgisayar ve internet bağımlılığından kurtarmak için parklara getiriyoruz fakat hem çocuklarımız hemde biz büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Gerçekten çocuklar için yapılan bu parkların hali içler acısı bir durum." dediler.

Hatırlanacağı gibi çocuklar için yapılan bazı oyun parkları daha önceden de tahrip edilmiş ve Bor Belediyesi tarafından yenilenmişti.


Editör: TE Bilişim