Yapılan seçimler sonucu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Mahalle, Köy Muhtarları ve Dernekler için yapılan seçimler sonucu üyeler belirlendi.
Bor Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda (SYDV) 1 yıl görev yapacak mütevelli heyeti üyelerinin seçimi için muhtarlar sandık başına gitti. Köy ve mahalle muhtarları kendi aralarında yaptıkları seçim ile mütevelli muhtar üyesini belirlediler.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde 2016 yılında görev yapmak üzere Bor’dan 20, Bor’a bağlı beldelerden 12 olmak üzere toplam 32 mahalle muhtarı kendi aralarında mütevelli üye seçimi yaptı. Bor Kaymakamlığı toplantı salonunda mahalle muhtarları arasında yapılan seçimde, merkez mahalleler için Sıra Söğütler Mahallesi Muhtarı Ayhan Düzgün'ün tek aday olduğu seçim sonucunda, 32 mahalle muhtarından 27’sinin oyunu alarak SYDV Mütevelli Heyeti’ne seçildi.
Köyleri temsilen yapılan seçime ise toplam 23 köy muhtarı katıldı.
Seçim sonucunda bir kez daha Mütevelli heyetine seçilen Sırasöğütler Mahallesi Muhtarı Ayhan Düzgün kısa bir açıklama yaprak destek veren vermeyen herkese teşekkür etti. Düzgün yaptığı açıklamada; "Bugün yapılan seçimlerde birden fazla adayın olmaması muhtarlarımızın daha çok kenetlendiği anlamına geliyor. Seçimler sonucunda bana tekrardan bu görevi ve güveni verdiğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ederim. Ayrıca bana verilen bu göreve hizmet sürem boyunca layık olmaya çalışacağım." dedi.
Köyleri temsilen yapılan seçimlere Kızılca Köyü Muhtarı Menderes Kahraman ve Karamahmutlu Köyü Muhtarı Osman Yılmaz aday oldu. Seçim sonucunda Kızılca Köyü Muhtarı Menderes Kahraman 14 Oy alarak 2016 Yılı için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına köyleri temsil etmeye hak kazandı.
Bor Kaymakamlığında gerçekleştirilen son seçim ise dernekler adına yapılan seçim oldu. Bu Seçimde de tek aday olarak katılan Tahir Güldür katılımcıların bütün oylarını aldı ve seçimi kazanmış oldu.
Editör: TE Bilişim