Bor Belediyesi ile Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında 01 Ocak 2011 tarihinden itibaren yürütülmekte olan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.
Bor Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi 01 Ocak 2011 tarihinden geçerli olmak üzere Bor Belediyesinde kadrolu olarak çalışmakta olan işçilere  2 Yıl süreli olarak imzalanan Toplu İş Sözleşmesi gereği, 2 (iki) yıllık sözleşme süreli Bor Belediyesinde çalışan Hizmet-İş Sendikası üyesi işçi ücretlerine sosyal haklar hariç, 31.80 Tl. bürüt olan yövmiyelerine her yıl için %10 zam verildi.
Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde; Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, Bor Belediyesi Mali Hizmetler Md. Murat SÖK, Hizmet-İş Sendikası Sözleşme Uzmanı Rıza CENGİZ, İşyeri Baş Temsilcisi Erkan ÖZGEN ve İş yeri Temsilcisi Ali AKBAŞ hazır bulundu.
Toplu iş Sözleşmesi ile ilgili açıklamada bulunan Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, çalışan işçi personelimize ekonomik açıklanan enflasyon ölçüsünde. Belediyemizin personel giderlerini de göz önüne alarak makul bir değer olan ücret zammında anlaştık. Bu verilen ücret çalışan personelim için az olduğunu bilmekteyim. Bizde elimizden gelen fedakarlığı yaparak işçilerimizin yövmiyelerine % 10 zam yaptık. Bu sözleşmenin Bor Belediyesine ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.
 

Editör: TE Bilişim