Niğde Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla 56 bin ton asfalt serimi yaptı.

Vatandaşın yaşam kalitesini yükselten ve şehrin çehresini değiştiren altyapı ve asfalt çalışmaları planlı ve programlı olarak hız kesmeden devam ediyor. Sıcak asfalt çalışmalarıyla yollar çamurdan ve tozdan kurtulmuş oluyor.

Kış aylarına yaklaşılması sebebi ile oluşabilecek herhangi bir sıkıntıya karşı çalışmalarına hız veren ekipler şehir merkezindeki yolları asfaltlamayı sürdürüyor.

Vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için çalışan Niğde Belediyesi ekipleri kış aylarında vatandaşların sorun yaşamamaları için çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor.

 Belediye Başkanı Rifat Özkan Niğde’nin her geçen gün değişen, büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkat çekti. Daha planlı ve modern bir kent oluşturmak için fiziki yatırım ve çalışmaları yürüttüklerini söyleyen Başkan Özkan; “Şehrimizin dört bir yanında asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemizin gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği çalışmalarla şehrimizde hava şartları müsade ettiği sürece çalışmalarımız sürecek” dedi.
 
Editör: TE Bilişim