23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile 23 Nisan Havacılar Ortaokulu öğrencisi Beyza Tuğrul, Niğde Valisi Âlim Barut’tan makamını devralmak üzere Valiliğe geldi. Beraberinde Okul Müdürü Ramazan Koyuncu, Öğretmenler Mehtap Porlak, Sibel Ayşe Demiç, Öğrenciler Elif Zülal Koyuncu ve Tualp Demiç bulundu.

Küçük Vali Beyza Tuğrul burada şunları söyledi; “Bu özel günde tüm dünya çocuklarının çocuk bayramını tüm içtenliğimle kutluyorum. Anne babaların bugün çocuklarına her zamankinden daha fazla ilgi göstermelerini ve bayramı tüm coşkusuyla kutlamalarını rica ediyorum. Bu günün anlam ve öneminin farkında olan bilinçli çocuklar yetişmesini ve bu çocukların yarının büyükleri, söz sahipleri olacağının unutulmaması gerektiğini büyüklere hatırlatmak istiyorum. Ulusal Egemenliğimizin 93. yılını tüm samimiyetimle kutluyorum” dedi.

Niğde Valisi Âlim Barut’ta çocuklara hitaben şunları söyledi; Gelecek sizlerin. Buralara gelmek zor değil, çok çalışmakla olur. İleriki yıllarda bu koltuklara sizler oturacaksınız. Bu gün o günlerin bir provası niteliğini de taşıyor. Sizleri yetiştiren ailenize, öğretmenlerinize ve size başarılar diliyor ve tebrik ediyorum” diye konuştu.

Program sonunda Vali Barut çocuklara hediyeler verdi.       
Editör: TE Bilişim