Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde Niğde Belediye binasının giriş katında hizmete sunduğu ‘Beyaz Masa’ birimi, vatandaşların her türlü istek, şikâyet, talep ve önerisi için çözüm adresi olmaya devam ediyor. Vatandaşların sorunlarına çözüm arandığı Beyaz Masa biriminde, ihtiyaç sahiplerinin talepleri de alınıyor, talepler ilgili birimlere ulaştırılarak vatandaşların farklı kalemlerdeki ihtiyaçları karşılanıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde Niğde Belediye binasının giriş katında hizmete sunulan Beyaz Masa birimine, vatandaşların ilgisi her geçen gün biraz daha artıyor. Vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde Niğde Belediye binasının giriş katında kurulan Beyaz Masa birimine, sorun şikayet ve önerisi olan vatandaşlar şahsen başvurabildikleri gibi, Whatsap,  e-mail, faks, t-belediye, sesli yanıt, telefon ve web üzerinden de ulaşabiliyor. 444 5101 numaralı telefon ile 0388 232 35 68 numaralı faks, [email protected] internet adresi ile Niğde Belediyesinin web adresine ulaşan vatandaşlar, sorun istek ve taleplerini Beyaz Masaya iletebiliyor. İstek ve temenniler konusunda da oluşturulan 0 552 501 5151 Whatsap hattı ile de vatandaşın sorunlarına cevap veren Niğde belediyesi basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğü belediye birimleri ile vatandaş arasında köprü oluyor.

Halkın sorunlarına daha iyi ve etkili çözüm bulmak amacıyla faaliyetini sürdüren Beyaz Masa birimine gelen tüm talep ve şikâyetler anında değerlendirilmeye alınıyor. Talep ve şikayetler Beyaz Masa birimi görevlileri tarafından hemen online olarak ilgili birimlere ulaştırılıyor. İlgili birim müdürlükleri, dilekçelere en geç 3 gün içinde cevap veriyor. 
Editör: TE Bilişim