Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi BESYO fakültesi öğrencileri Bu memleket bizim bu vatan bizim Projesi kapsamında madde bağımlı hayır spora evet diyerek besyo sentetik Sahaya bedenleriyle Vatan yazdılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hasan Hüseyin Topçu şunları dile getirdi; “ Bu Vatan bizim bu Memleket bizim “ projesi kapsamında ikinci projemiz olan uyuşturucu ile mücadele. Çağımızın kanayan yarası olan Madde bağımlı ve uyuşturucuya tepkimiz göstermek amaçlı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi BESYO olarak öğrenci arkadaşımızla beraber tepkimizi ortaya koymak amaçlı toplanarak hep bir ağızdan uyuşturucuya hayır spora evet diye haykırdık. Türkiye’nin geleceği olan bizler gençliğimizi yok etmeye çalışan bu Bu illete karşı tepkimizi her zaman her yerde göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Topçu; “Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ; “ Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. Atatürk’e layık ahlaklı zeki çevik TÜRK gençliği ola bilmek için canımızla başımızla çalışmalıyız. Desteklerine esirgemeyen okul müdürümüz Doç. Dr Serkan İbiş’e Öğr .Gör. Nedim Urcan’a değerli okul yönetimine bu proje de bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.



 
Editör: TE Bilişim