Kısa adı BEM-BİR-SEN olan Memur-sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Niğde Şubesi, Bor Belediyesinde ki Üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Bem-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Ergun Yılmaz; "Sendika olarak amacımız, kendi iş kolumuzda görev yapan belediye personelimizin maddi ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapmaktır” dedi.

 

Yılmaz; “Genel merkez nezdinde bu tür çalışmalarımız devam ederken, yerelde de kendi üyelerimize yönelik birtakım çalışmalarımız devam etmektedir. Bu akşam da tüm üyelerimizle iftar yemeğinde birlikte olalım istedik. Bu programımıza katılan başta Belediye Başkanımız Sıtkı Erat ile tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Yemekte konuşan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Belediye çalışanlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek; “Belediyemiz bünyesinde çalışan memurlarımızın üyesi olduğu Bem-Bir-Sen Sendikasının düzenlemiş olduğu İftar yemeğinde bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğumu  belirtiyor,  böylesine güzel bir ortamın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, personellerimizin ilçemiz ve ülkemiz adına yapmaya devam edecekleri çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Başkan Erat; "Belediyemizin tüm halkımız tarafından takdir edilen başarılı hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde önemli bir görev ifa eden siz personellerimizle iftar yemeğinde birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

“Sizler, hayatın her aşamasını kuşatan belediye hizmetlerinin halka ulaştırılmasında önemli ve kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz” diyen Başkan Sıtkı Erat; “Bu gayretleriniz elbette ki her türlü takdire şayandır. Yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler yaklaşan mübarek Ramazan Bayramını'zı şimdiden kutluyorum" dedi.

Bor Üstün Park Sosyal Tesisleri'ndeki iftar yemeğine, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bem-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Ergun Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Uçar, İlyas Yağız, Selçuk Altunsoy, Recep Yaşar ve Bor Belediyesinde çalışan sendika üyeleri katıldı.

 

Editör: TE Bilişim