Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları birliği ) sendikası  Niğde il Başkanlığı KAGİB (Kadın Aile Gençlik İletişim Birimi ) 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kadın üyeleri ile kutlamak için Niğde- Bor yolu üzerinde bulunan The Garden da düzenlenen Kahvaltılı toplantı ile  kutladı .

 

 Programa Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN ve Eşi , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol  ve Eşi  Bem Bir Sen İl Başkanı Ergün YILMAZ , yönetim kurulu üyeleri ve BemBirSen  üyesi  hanımefendiler  katıldı.


Güzel ve ferah bir ortamda yapılan programda  Niğde KAGİB başkanı Suna Soysal  Kadın sorunları ve BemBirSenin kadınlara bakış açıs hakkında açılış konuşması yaptı  İl Başkanı Ergün Yılmazda  kadın üyelerin bu gününü kutlarken bizleri yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanımız , İl Genel Sekreterimiz ve saygıdeğer  Eşleri ile Bembirsen ailesinin temel taşlarını oluşturan kadın üyelerine teşekkür  etti. İl Öze İdaresi Genel Sekreteri  Sayın Ali NEBOL  ve Belediye Başkanı Sayın Faruk AKDOĞAN da birer konuşma yaparak 8 Mart Kadınlar gününü kutladılar. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı ve İl  Genel Sekreter üyelerimize eşleriyle birlikte Karanfil dağıttılar. Nezih bir ortamda yapılan bu program Kahvatının yapılması ve sohbetlerle devam etti. 









Editör: TE Bilişim