Niğde Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

 

Niğde Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor.  Niğde'nin yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Niğde Belediye Başkanlığı Niğde'nin çehresini güzelleştirmeye ve modern hale getiriyor. Niğde Belediye Başkanlığı Nar Mahallesi ve İlhanlı Mahallesinin ardından Şahinali Mahallesinde gerçekleştirdiği alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla hizmeti her mahalleye ulaştırıyor. Sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahallelerin sokaklarına kadar alt yapıları yapılarak sıcak asfalt ile kaplanıyor. Çalışmaların devam ettiği mahallelerde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde takip ediyor.

 

Ata sanayi sosyal tesisinin çevre düzenlemesi yapılıyor

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Şahinali Mahallesinin yanı sıra ata sanayi sosyal tesisinin çevresinde gerçekleştirilen kaldırım yapım çalışmalarını da inceledi.

 

Ata sanayine yeşil alan

 

Niğde Belediye Başkanlığı alt yapıdan üst yapıya kadar her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda park yapımlarına da devam eden ve  şehrin yeşil alanlara kavuşmasını sağlayan Niğde Belediyesi ata sanayi içerisinde de park yapımını gerçekleştirerek, sanayi esnafının hizmetine sundu.

 

Şehitlik girişi düzenlenecek

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehrin önemli girişlerinden olan Derbent Mezarlığı Şehitlik girişinde de incelemelerde bulunarak şehitlik girişinin düzenlenmesi için talimat verdi. Park Bahçeler Müdürlüğüne talimat veren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Şehitlik girişinin düzenlenerek Niğde'ye yakışır bir çalışmanın yapılacağını söyledi.

 

Altyapısı tamamlanan yollar asfaltlanıyor

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak bu güne kadar asfaltlama çalışmalarımıza ara vermeden hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Eski terminalimizin alt tarafında ki Şehit Zekai Çamur Caddesinin asfaltlama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Şehit Zekai Çamur Caddemizin önce alt yapı olarak yağmur suyu hattını, kanalizasyon ve içme suyu hattını yaparak asfaltlama işlemi yapılıyor. Ekiplerimiz güzel bir çalışma yürütüyorlar. Bu yolumuzun Niğdeli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu caddemizde daha önce çok kötü ve metruk bir görüntü vardı. Bu kötü görüntünün tamamını ortadan kaldırdık. Kaldırım, refüj bordür ve kilitli taş çalışmalarını gerçekleştirdik. Şehit Zekai Çamur Caddemizi Niğde'mize ve bölgemize yakışır bir cadde haline getirdik" dedi.

 


Editör: TE Bilişim