Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan insan odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile Niğde halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Rifat Özkan sosyal belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların da derdine derman oluyor. Hayata geçirdiği insan odaklı hizmetlerle vatandaşları ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden sahip çıkan Niğde Belediyesi bünyesindeki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü şehirde yaşayan yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, düzenli ev temizliği başlattı.

Niğde Belediyesi, bir sosyal belediyecilik hizmeti olarak maddi durumu iyi olmayan, yalnız yaşayan ve yardıma muhtaç vatandaşlara “Evde Temizlik Hizmeti” vererek önemli bir sosyal belediyecilik hizmetine imza atıyor. Evde Temizlik Hizmeti kapsamında yaşlı insanların evlerinde yerlerin silinmesi, cam ve tozlanan yerlerin silinmesi, bulaşıkların yıkanması vb. hizmetler veriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Rifat Özkan; “İhtiyaç sahibi yaşlı insanlarımıza her alanda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Evde Temizlik Hizmetimiz de bunlardan biri. Onların mutlu olduğunu görmek, ihtiyaçlarını gidermek bizleri de mutlu ediyor. Bu hizmetlerimizi halkımıza sunmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim