Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara el uzatmaya, onların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizliyor ve yeniliyor. Bu kapsamda yaptığı çat kapı ziyaretinde vatandaşın kötü durumda olan evini gören Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan evin yenilenmesi ve onarılması konusunda anında ilgililere talimat verdi ve çalışmalar hızlı bir şekilde başladı.

Selçuk Mahallesinde sara hastası olan ve tek başına yaşayan vatandaşın ikamete uygun olmayan müstakil evi onarılıp baştan sona yenilendi. Adeta viraneyi andıran evde gerekli tadilatı yapamayan vatandaşa belediye el uzattı. Bütün odaları yeniden düzenlenen evin mutfağı da sil baştan yapıldı. Tavanı akan, sıvaları dökülen, evinde sadece yatacak bir yatağı bulunan, çeşitli haşerelerin yaşaması mümkün olan vatandaşın evini iki hafta içinde onaran Niğde Belediyesi, evin tüm eşyalarını da yeniledi.

Düzenli bir yuvaya kavuşmanın sevinicini yaşadığını belirten Mustafa Öztur; “Evimi yeniledikleri için çok mutluyum. Allah belediyemizden razı olsun. Evim daha önce çökmek üzereydi, kartonların üzerinde yaşıyordum. Evimi yaşanabilir bir mekan haline getiren Belediye Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim