Halkın hizmetine sunduğu büyük projelerin yanı sıra kent estetiğine de büyük önem veren Belediye Başkanı Rifat Özkan şehir merkezinin görünümünü değiştirecek çalışmalara da imza atıyor.

Kente değer katan çalışmaları hergün daha çok artırma hedefinde olan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan göreve geldiğinde söz verdiği şehrin sokaklarının gece aydınlatılmasını gerçeğe dönüştürüyor.

 Çalışmalar kapsamında Aşağı Kayabaşı Mahallesi Özbelde mevkiinde sokak ve caddelere estetik aydınlatma direkleri yapılıyor, Medaş tarafından da elektrik kabloları yer altına alınıyor.

Diğer yandan Eski Fertek Yolu olarak bilinen Gazeteci İsmet Sayın Caddesi’nde modern aydınlatma direkleri yapılıyor.

Niğde Belediyesi tarafından alınan aydınlatma direkleri monte işlemleri Medaş tarafından yapımı sürüyor.

Aydınlatma direkleri monte işlemleri dolayısıyla bazı cadde ve sokaklarda trafik akışı kontrollü sağlanıyor.

Şehrin gece aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü belirten Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Söz verdiğimiz gibi her mahallemizde aydınlatma sistemlerimizi çoğaltmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda öncelikle parklarımızın ve çocuk oyun alanlarının gece aydınlatılmasını sağlamıştık. Caddelerimizde yaptığımız modern aydınlatmalar ile şık bir görüntü elde ettiğimiz gibi sokaklarımızı da karanlıktan kurtarıyoruz. Vatandaşımızın yararına olan her türlü hizmeti yapmanın gayreti ve çabasında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim