Niğde Belediyesi Meclisi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında 4 gündem maddesini görüşmek üzere olağanüstü toplandı.

 

Haber- Kamera: Gökhan ÖZBEK

 

Yoklama ve açılış konuşmasının ardından başlayan toplantı belediye meclisinin 2013 yılı toplantı döneminin, Kasım ayı toplantısının 06.11.2013 tarihli birleşiminde alınan kararlara ait karar özetinin okunup tasvip edilmesi ile devam etti.

Gündemin 3. Maddesini oluşturan 04.10.2013 tarihinde belediye meclis oturumunda onaylanan, Niğde genelinde 4 bin 100 hektar alan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yaptırılması işi kapsamında muhtelif mahallelere yapılan imar uygulamalarına yapılan itirazlar ile imar komisyonuna havale edilen rapor okunarak müzakere edildi.

İçeriğinde yağdan mahallesinde bulunan plan bütünlüğünü koruyacak şekilde tadilatların uygunluğuna karar verilmesi ve yine Yağdan Kırbağları ve Şahinali mahallelerinde yapılan imar planı içerisinde yer alan E:2.00 olan konut altı ticaret bölgelerinin emsalinin E:2.20 olmasına, konuyla ilgili 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılan tadilatın uygunluğuna karar verilmesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin 4. Maddesinde ise belediye boş memur kadroları ile ilgili iptal-ihdas kadroları görüşülerek karara bağlandı.










 

Editör: TE Bilişim