Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf  Karaca  ve yeni  yönetim kurulu üyeleri, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

  

Sendika Başkanı  Yusuf Karaca, Sendika olarak  yaptıkları çalışmalarla ilgili Vali Kılıç’ a  bilgi verip 6360 sayılı yasa gereği kapatılıp İl Özel İdaresine bağlanan belediyelerde çalışan içiler hakkında bilgi aldı.

 

 Vali Kılıç  “Kapatılan belediyelerdeki işçilerin tamamı ilimizde istihdam edileceğini başka bir ilde görev yapmayacağını belirtti.

 

 Kapanan Belediye işçilerinin başka illere gönderilmeyeceğinin cevabını alan Belediye –İş Sendikası Başkanı Yusuf  Karaca,   Halk tarafından sevilen, halkla kaynaşan ve halkın değerleri ile bütünleşmiş, Niğde’yi çağdaş bir kent yapma konusunda gereken gayreti gösteren bir devlet adamı olduğunu ifade ederek Vali Kılıç’ ın Niğde ye yaptığı özverili çalışmalardan ve kapatılan belediyelerdeki personele gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Ziyaretlerinden dolayı sendika yetkililerine teşekkür eden Vali Necmeddin Kılıç,  yeni sendika yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilişim