Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinin yeni Başkanı olan Yusuf Karaca'yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Niğde Belediye-İş Sendikası Başkanı Yusuf Karaca, Başkan Yardımcısı Bilgehan Güney, Mali Sekreter Kadir Yenel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeynel Doğan, Emrah Mengi'yi Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinde ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yönetime yeni görevlerinde başarılar diledi.

Niğde Belediye-İş Sendika Başkanı Yusuf Karaca, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.



Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca'nın ilk mesajı


Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca 1 Mayıs İşçi ve Emek Dayanışması Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm emekçilerin bayramını kutlayıp birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Şube Başkanı Yusuf Karaca yaptığı  açıklamada örgütlü olmaya dikkat çekerek 1 Mayıs'ın önemi işçiler için büyük olduğunu söyledi.

Karaca, "Sendikamız için vazgeçilmez ilke örgütlü güç ilkesidir. Bu eksende örgütlenen sendikamız emeği savunmaya emekçinin yanında olmaya devam etmiş ve edecektir.

Bugün 1 Mayıs emek dayanışması için semboldür. Emeği ve emekçiyi yok sayanlara karşı kazanılmış bir hak olarak ilerleyen süreçte büyük bir önem kazanan 1 Mayıs İşçi ve Emek Dayanışması Bayramının bugün Türkiye de resmi tatil olması bile yapılan mücadele sonucu gelinen noktayı özetler" dedi.

Karaca konuşmasının devamında, "Emek dayanışması sadece Avrupa ya veya ABD ye özgün değildir. İş, Aş, Özgürlük diyen işçi arkadaşlarımız ve onların onurlu sendikası Belediye-İş her daim emeğin tarafında emekçinin yanında olmuş ve olacaktır. Bugün 1 Mayıs kavramının içini boşaltmak marjinalleştirip ötelemek isteyenlere inat emek dayanışması bu topraklarda eskiden olduğundan daha gür daha coşkulu bir şekilde devam edecektir. Sadece Türkiye için değil tüm dünya için stratejik bir öneme sahip olan 1 Mayısı sonuna kadar sahipleniyor ve bir işçi sendikası olarak bu süreçte emeği ve özgürlüğü savunmaya devam ediyoruz. Sendikasız çalışan tüm işçi dostlarımıza buradan 1 Mayıs vesilesi ile tekrar sesleniyorum. En Büyük Güç Örgütlü Güçtür. İşçi kardeşlerim nerede nasıl çalışıyorsanız çalışın ama kendi işkolunuzda faaliyet gösteren bir sendika çatısı altında kesinlikle toplanınız. Büyümek ve sizlere sahip çıkmak ancak ve ancak bir sendika çatısı altında olabilir. Unutmayalım ki emek sadece 1 Mayıs'larda hatırlanacak bir değer değildir. Bizim için söz konusu emek ise her gün aynı anlamı taşımaktadır. İşçi ve emeğin yanında olmak sendikamızın asli görevidir. Bu bağlamda 1 Mayıs İşçi ve Emek Dayanışması Bayramını tüm emekçiler adına en içten dileklerimle kutluyor, emeğin şanlı mücadelesinde ekmeğini kazanan işçilerimizle birlikte her yerde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.




Editör: TE Bilişim