Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eğitim-Sen Niğde Şubesi temsilcileri ve CHP Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı’na ziyarette bulundu.
        Belediye-İş Sendikası’na yapılan ziyarete Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)Başkanı Suna Özmen, Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı Mehmet Emin Bağcı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Semra Çayan, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Rabia Öztürk ve beraberindeki heyet katıldı.
        EMEKÇİ KADINLAR HÜKÜMET MEYDANI’NDA
   Ziyaret esnasında ÇYDD Niğde Şube Başkanı Suna Özmen,8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Günü saat 16.30’da Hükümet Meydanı’nda program yapacaklarını, Belediye-İş Sendikası’nın da bir emekçi örgütü olduğunu ve bu programda yer almalarının kendilerini mutlu edeceğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak sendika olarak kadınların çalışma hayatında daha çok yer almalarını desteklediklerini ve kadınların görevlerini erkeklere nazaran daha titiz yaptıklarını söyledi.
 Özkaymak işyerlerindeki çalışanlardan İşyeri temsilciliklerinde de kadınlara öncelik verdiklerini belirtti. Belediye-iş Sendikası’na yapılan ziyarette Şube Başkan Yardımcısı Refik Levent ve Şube Disiplin Kurulu Başkanı ve Örgütlenme Sorumlusu Selçuk Özdemir de hazır bulundu.
Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi
Editör: TE Bilişim