Niğde Belediye İş Sendikası Başkanı Yusuf Karaca, Niğde Belediye İş Sendikasının Toplu İş Sözleşmesi kapsamında bulunan Mersin Gülnar Belediye Başkanlığı ile Nevşehir Ortahisar Belediye Başkanlığı arasında toplu iş sözleşmesi yapıldığını belirtti.

Mutlu sonla biten bir toplu görüşme yürüttüklerini vurgulayan Karaca, "Gerek maaş zammı gerekse de sosyal haklar açısından çok güzel bir sonuç elde ettik. Başkanlarımız ikramiyelerimizi ve sosyal haklarımızı büyük bir özveriyle bizlere sağlamıştır. Ben bir kez daha başkanlarıma, toplu iş sözleşmesinde emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Böyle idarecilerin başımızdan eksik olmamasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Karaca, Nevşehir Ortahisar Belediyesi ile yeni yaptığımız Toplu İş Sözleşmesinde üyelerimizin yüzü güldü. Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın İsmail GENÇ' e yeni yılda vermiş olduğu zamdan dolayı üyelerimiz ve sendikamız adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Ayrıca Şubemiz Toplu İş Sözleşmesi kapsamında bulunan Mersin Gülnar Belediye Başkanlığı ile yaptığımız sözleşmemizde üyelerimizin ücret ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirme yapılmış olup yeni yıla güzel bir zam ile girilmiştir. Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet GÜNEL beyefendiye üyelerimize vermiş olduğu zam ve daha bir çok sosyal haktan dolayı kendisine Belediye-İş ailesi olarak teşekkür eder şükranlarımızı sunarım” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim