Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Şehitler Mahallesi Muhtarı Fatih Kılıç, Efendibey Mahallesi Muhtarı Tevfik Özbek, Hamamlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Mahallenin eksiklerini muhtarlardan dinleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan, mahalle sakinlerinin sorun, öneri ve taleplerini de dinledi. Belediye Başkanı Rifat Özkan   mahallede ihtiyaç duyulan hizmetleri de muhtarlarla birlikte inceledi.
Başkan Özkan’ın yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Şehitler Mahallesi Muhtarı Fatih Kılıç; “Yapılacak olan ve ihtiyaç olan camii alanı incelendi başkanıma teşekkür ederiz” dedi.
Efendibey Mahallesi Muhtarı Tevfik Özbek ise; “Sayın başkanımla Efendibey mahallesinde Atacık sokakta park ve cami yerini inceledik ve sayın belediye başkanımız Rıfat Özkan'a ilgilerinden dolayı mahallem ve kendi adıma teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkanı Rifat Özkan Kumluca ve Hamamlı Mahallelerinde de yaptığı incelemeler sonucunda mahallelerin yollarının asfaltlanmasını sağladı.
 
 
 
Editör: TE Bilişim