Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların ve esnafların sorun ve taleplerini yerinde birebir dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Daha yaşanabilir Niğde için rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında zamanının çoğunu sahada vatandaşların istek ve taleplerini birebir dinleyerek geçiren Niğde Belediye Başkanı Özdemir, mahallelerde esnaf ve kahvehane ziyaretleri yaparak, vatandaşın talep ve önerilerini birebir dinlemeye devam ediyor.

Dayanışmanın en güzel örneğini teşkil eden esnafları ziyaret ederek, muhabbet ettiklerini belirten Belediye başkanı Emrah Özdemir; “ Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle daima ileri gitmek, şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için canla başla çalışıyoruz. Halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Bu davanın bir neferi olarak bizim derdimiz hizmet etmek ve hemşerilerimizin gönlüne dokunmak. Onların duaları ve destekleri bizim hizmet aşkımızı arttırıyor. Ziyaret ettiğimiz Esnafımızla işleri hakkında konuşuyor, bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği sağlıyoruz. Bu bağlamda, Belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Sorunları yerinde görmenin yanı sıra, Belediyenin çalışmalarını halka anlatıp mahalle ayrımı yapmadan dolaşarak şehrin sorunlarını dinleme fırsatı buluyoruz” diye konuştu.

Niğde’de enerji kesintisi devam ediyor Niğde’de enerji kesintisi devam ediyor

Editör: TE Bilişim