Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, halk gününde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her hafta gerçekleştirilen halk gününde Özdemir, vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını, istek ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir her hafta düzenleyerek geleneksel hale getirdiği halk gününde vatandaşları ağırlayarak görüş ve taleplerini dinleyip hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Niğde Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında yer aldıklarını, talep ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Özdemir, “Büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz belediye başkanlığı görevimiz kapsamında vatandaşlarımızı 'Halk Günü' buluşmalarımızda ağırlamaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızın istek ve görüşlerinin yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbihal ediyoruz. Çünkü biz birlikte güçlü bir aileyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Şeffaf belediyecilik anlayışıyla, ortak aklı harekete geçirdiklerini, bu bağlamda halk günü toplantılarını da önemsediklerini kaydeden Başkan Özdemir, “Biz göreve başlarken ilimizi halkımızla birlikte yöneteceğimizi, halka rağmen değil, halkla birlikte bir yönetim vizyonu ortaya koyacağımızı belirtmiştik. Şimdi yoğun iş temposundan fırsat buldukça hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Haftanın belirli günleri gerek makamımızda ve gerekse toplantı salonumuzda bu istişareleri gerçekleştirerek, hemşehrilerimizin taleplerini, belediyemizden beklentilerini birebir dinleyip, çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Oldukça verimli geçen bu toplantıları ve halk gününü düzenlemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim