Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 5 Nisan Avukatlar gününü dolayısı ile Niğde'de görev yapan avukatlarla bir araya geldi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle avukatlarla bir araya gelerek günlerini tebrik etti. Toplumun her kesimine olduğu gibi avukatlara da her zaman kapılarının açık olduğunu belirten Belediye Başkanı Akdoğan, şehri birlikte yönetmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek avukatlarla sohbet etti.

 

5 Nisan Avukatlar günü kutlu olsun

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "5 Nisan Avukatlar gününde avukatlarımızla bir araya gelelim hemhal olalım düşüncesiyle yemekli bir program düzenledik. Avukatlar Günü münasebetiyle bir araya geldik. Katılımlarından dolayı tüm avukatlarımıza teşekkür ediyorum. Niğde Belediyesi olarak böyle bir birliktelik ilk kez gerçekleşiyor Niğde'de. Gayet güzel bir program oldu. Avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de avukatlarımızla hep bir arada olmayı ümit ediyorum. Bu günün bir başlangıç olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

 

Bu şehir hepimizin

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak tüm hemşerilerimize olduğu gibi avukatlarımıza da kapımız her zaman açık. teklifleriniz, düşünceleriniz, Niğde ile ilgili projeleriniz varsa her zaman bunları bize bildirebilirsiniz. Biz de bu projeleri hayata geçirmek için gayret gösterip mesuliyeti üstümüze almış oluruz. Bu şehir hepimizin, sonuçta hepimiz bu şehirde yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Allah'tan rahmet diliyoruz

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Mehmet Selim Kiraz savcımız da bir yargı mensubuydu. Bilindiği üzere geçen hafta şehit edilmesi bizleri üzdü. Bu güne kadar yargıda çalışmış ve şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Programa katılmış olmalarından dolayı tüm avukat arkadaşlarımıza, kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz

 

Niğde Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek; "Niğde Belediyesinin ne sorunu varsa avukatları ilgilendiriyor, tüm halkı ilgilendirdiği gibi. Düzenlenen programa katılmamızın ana teması 5 Nisan Avukatlar Günü. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan, bizim için özel olan Avukatlar Gününde bizlere böyle bir program düzenleyerek jest yaptı, incelik gösterdi.  Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz sağ olsun, var olsun" şeklinde konuştu.


http://www.borhaber.net/guncel/belediye-baskani-akdogan-avukatlarla-h16337.html

Posted by Bor Haber on 8 Nisan 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim