Niğde Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açarak bütünlüğü bozulmuş ve yıpranmış yollarda asfalt çalışmalarına başladı.

Niğde Belediyesi kentin farklı cadde ve sokaklarında yenileme çalışmaları yaparak daha modern ve kullanışlı yolları vatandaşın hizmetine sunuyor. Kış mevsimi sonrasında bütünlüğü bozulmuş yolların sürücülere zor anlar yaşatmaması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt çalışmalarını başlattı.
Ekiplerin asfalt çalışmalarına Yeni Hal Kompleksinde başladığını ve şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan, asfaltın yanı sıra kaldırım çalışmalarının da startının verildiğini ifade etti. Başkan Özkan; “Şehrimizin ihtiyaçlarına hızla cevap vermek adına ekiplerimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Belirlenen asfaltlama programının yanı sıra, vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Yaza hazırlık çalışmalarımız kapsamında, Niğdelilere daha güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.
 
Editör: TE Bilişim