BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyetin TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ile yaptığı görüşmeden özel güvenlik görevlilerine beklenen müjdeli haber çıktı.
Bilindiği gibi özel güvenlik görevlileriyle ilgili kanun teklifi merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun verdiği son kanun tekliflerinden birisiydi. Merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, verdiği kanun teklifinde özel güvenlik görevlilerinin özlük haklarının ve diğer haklarının iyileştirilmesini istiyordu.
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, söz konusu teklifin kanunlaşması için yaklaşık bir buçuk yıldır çeşitli temaslarda bulunuyordu. Daha önce BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun da katıldığı alt komisyonda TBMM’de grubu bulunan partilerin müşterek kararı ile söz konusu teklif kabul edilmişti.
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ile yaptığı görüşmede alt komisyondan geçen söz konusu kanun teklifinin İçişleri Komisyonuna sevk edildiği ve en kısa zamanda genel kurulda görüşülüp kanunlaştırılacağı sonucuna ulaşıldı.
Topçu açıklamasında "Merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun verdiği diğer kanun teklifleri de en kısa zamanda gündeme alınacak"dedi.

Editör: TE Bilişim