Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abuzer ceylan, Niğdeli ihtiyaç sahibi vatandaşların Sevgi Mağazasına gelerek dilediği kıyafeti alabileceğini söyledi. 


Uzun yıllardır hizmetten olan Sevgi Mağazası her bayram olduğu gibi bu Kurban bayramında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet dağıtımı yapıyor. İhtiyaç sahipleri Sosyal Yardımlaşma Vakfı yanında bulunan ve gerçek mağazaları aratmayan Sevgi Mağazası'ndan istediği kıyafeti alabiliyor.


Her yaşta vatandaşa ve çocuklara kıyafet olduğunu dile getiren Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Abuzer Ceylan, “Niğde Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı olarak her bayramda olduğu gibi Kurban bayramında da Vakfımıza kaydı olan fakir vatandaşlarımızı bayram kıyafetlerini karşılıyoruz. Bununla ilgili Sevgi Mağazamızda kayıtlı olan vatandaşlarımızı aile olarak bayramlık kıyafetlerini veriyoruz. Bu kurban bayramında da bugünden itibaren kıyafet yardımına başlayacağız. Bu konuda Sevgi Mağazamıza da destek veren hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Niğdeli esnaflardan destek beklediklerini belirten Müdür Ceylan, “Buradaki ürünlerin çoğunluğu Tema mağazacılıktan geliyor, yine bazı esnaflarımızda bize bazen bağışlarda bulunuyor ve hazırlığını yapıp vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Üst kıyafet anlamında bir eksiğimiz yok. Erkek, kadın, çocuk ihtiyaçları yeteri kadar var. Ancak Niğdeli esnaflardan çorap, iç çamaşırı, ayakkabı ihtiyacı çok oluyor. Esnaflarımızdan bu tür bağışta bulunacak hayırsever vatandaşlarımızdan talep ediyoruz” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim