Başkent Niğde Vakfı, Niğdeli üst düzey bürokratlar ile Niğde Meslek Oda Başkanları ile yöneticilerini bir araya getirerek, bürokrat ve vatandaş arasında köprü olmaya devam ediyor.


Niğde ile ilgili konuların masaya yatırıldığı programda, yatırımlar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunularak, Niğde dışında görevli hemşeri üst düzey bürokratların, ilimizin proje ve taleplerine yönelik ihtiyaçlarının karşılanması ve destek olunması amaçlandı.


Gördükleri iletişim sorunları ve dayanışma eksiklikleri üzerine harekete geçtiklerini belirten Başkent Niğde Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Buluş; “Amacımız Niğde’mizin gelişimine katkı sağlamak” dedi.


Başkent Niğde Vakfı ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Sahil Güvenlik Komutanı Hemşerimiz Tümamiral Ahmet Kendir ile birlikte Yargıtay üyelerinden, genel müdürlere, daire başkanlarından, çeşitli üniversitelerde görevli akademisyen ve profesörlere kadar çok yoğun katılımla gerçekleşti.

Niğde Belediyesi’nden Doğalgaz Dönüşüm Desteği Niğde Belediyesi’nden Doğalgaz Dönüşüm Desteği


Başkent Niğde Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Buluş açıklamasında; 'Başkent Niğde Vakfı yönetimi olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz ziyaretlerimiz kapsamında bürokrat ve hemşerilerimiz arasında iletişim ve dayanışma eksikliği olduğunu gördük. Bu amaçla Niğde’mize katkı için yararlı olacağını düşündüğümüz bürokratlarımızla tanışma ve dayanışma amaçlı bir buluşma organizasyonuyla başlamak istedik. Bu amaçla bürokratlarımızla oda başkanlarımızı bir araya getirmek istedik. Böylece Niğde’mizin kalkınmasına fayda sağlamak istiyoruz. İlerleyen zamanlarda daha geniş katılımlı organizasyonlar da yapacağız' dedi.


Organizasyonun hazırlanmasında maddi ve manevi destekleri olanlara teşekkür eden Buluş, şunları ifade etti: 'Toplantımıza katılan tüm bürokratlarımıza, organizasyonun hazırlanmasında maddi ve manevi destekleri olan hemşerilerimize, bu buluşmamıza ev sahipliği yaparak organizasyonumuzu destekleyen hemşerimiz iş insanı Haluk Çetintürk beye teşekkür ederim. Ayrıca Vakfımız çalışmalarımızda ve bürokratlar buluşmamızda yanımızda olarak katkı ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize, Vekillerimize ve Belediye başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ederim' dedi. İlimizde yapılması planlanan projeler ve yatırımlar hakkında fikir alışverişinin bulunulduğu program hatıra fotoğraflarının çekilmesini ardından son buldu.

Editör: TE Bilişim