Başkan Akdoğan ve Meclis üyelerinden TBMM Başkanı Kahraman ve Niğde Milletvekillerine ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında, belediye meclis üyeleri ve partililerden oluşan heyet Ankara’da, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a ve Niğde Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Başkanlığı’ndaki heyetin ilk durağı TBMM’de AK Parti Niğde Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Erdoğan Özegen oldu. Başkan Akdoğan ve beraberindeki heyet, Milletvekili Özegen’i hem milletvekilliğine seçilmesi hem de Meclis İdare Amirliği' ne seçilmesinden dolayı tebrik etti. Başkan Akdoğan Milletvekili Özegen’e  ziyaretin anısına Niğde’den getirilen çeşitli hediyeleri takdim etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nu TBMM’deki odasında ziyaret etti. Kavaklıoğlu’nu yeniden milletvekili seçilmesinden dolayı kutlayan Niğde heyeti, başarı temennisinde bulundukları Kavaklıoğlu’na çeşitli hediyeler verdi.

Niğde heyetinin TBMM’deki son durağı TBMM Başkanlığı’na seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman oldu. AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavalıoğlu ve Erdoğan Özegen ile Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve beraberindeki heyeti TBMM Başkanlığı' nda kabul eden TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığındaki Ankara ziyareti heyetinde Belediye Başkan Yardımcıları Harun Dikici ve Rıfat Özkan, AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Belediye Meclis üyeleri, Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan ve AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile partililer yer aldı. 

http://www.borhaber.net/guncel/baskan-ve-meclis-uyelerinden-ankara-ziyareti-h18589.html

Posted by Bor Haber on 26 Kasım 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim