Ak Parti Niğde Belediye Başkan adayı Emrah Özdemir, Belediye Başkanı Rifat Özkan ve Belediye çalışanlarını ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı ziyaret eden Özdemir, belediye hizmetleri, devam eden projeler ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Özdemir ziyaret hakkında şu açıklamalarda bulundu; ‘’Ak Parti Niğde Belediye Başkanımız ile çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Devam edecek projeler, yapılması planlananlar ve Belediye hizmetlerimizi görüştük.  Vatandaşla barışık, insanları küstürmeyen bir belediye anlayışındayız. Bu anlayış bundan sonra da devam edecek.  Belediyeye gelen her vatandaş mutlu ayrılacak.  Biz bunun için kadrolarımızı  oluşturuyoruz. Hiç kimseyi üzmeyeceğiz. Belediye Başkanlarımızın şimdiye kadar yaptıkları hizmet ortada. Çok güzel hizmetlerde bulundular. Bizler çıtayı daha ileri taşıyacağız.  İlimizin sorunlarını biliyoruz. Bu konuda da çalışmalarımıza başladık.  İnşallah çok güzel projelerimiz olacak. Vatandaşlarımıza hizmet  için yola çıktık. Tüm Belediye çalışanlarımıza fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum’’ dedi.


 
Editör: TE Bilişim