Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan SS.51 Nolu Kooperatif üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla Bedesten’de bir araya geldi.

Belediye Başkanı Rifat Özkan esnaflarla buluşmaya onların talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Bedesten’de düzenlenen toplantıya Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, SS. 51 Nolu Kooperatif Başkanı Selami Ördek, muhtarlar, otobüs şoförleri, birim müdürleri ve esnaflar katıldı.
Bedesten’de konuşma yapan Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Toplanmamızın sebebi hem bir araya gelelim bazı sorunlarımızı, sıkıntılarımızı birlikte istişare edelim. Otobüs kooperatifimiz, muhtarlarımız ve biz belediye olarak halkımıza hizmet ediyoruz. Ulaşım hizmetinde duraklar noktasında bir araya gelerek yeniden güncelleyelim sorunlarımızı çözelim amacımız özellikle bu noktada halkımıza daha güzel vermek” dedi.

Belediye olarak yeniden bir çalışma hamlesi başlatıyoruz.  Mahallelerde hizmet çalışması diye proje başlatıyoruz. Bir mahallemize giriyoruz o mahallemize çadır kuruyoruz. Kurduğumuz çadırda hizmete yönelik tüm müdürlerimiz olacak. Tüm ekipmanlarımızla seferber olacağız. Mahallemizin isteği
doğrultusunda o sıkıntıyı çözüyoruz.  Daha uzun sürede bitecek iş varsa onu programa alıyoruz vatandaş da biliyor ki o iş bitecek. Acil hizmet çalışmamızı yaparken diğer mahallelerdeki işlerimizi de aksatmıyoruz. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız sloganımızla hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Program muhtarların ve otobüs şoförlerinin talep ve isteklerinin dinlenmesiyle devam etti.


 
Editör: TE Bilişim