Göreve geldiği günden itibaren kısa süre içerisinde küçük büyük önemli hizmetlere imza atan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde’ye de dev çevre yatırımın da kazandırılmasını sağladı. 

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan dört ay önce basına yaptığı açıklamada Niğde Belediyesi olarak finansman edilen dev projenin başladığını ifade etmişti. 

Niğde'nin çevre sorunlarından biri olan Akkaya Barajı yanında yapılmaya başlanılan İleri Biyolojik Arıtma Tesis inşaatında Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ile birlikte incelemelerde bulunan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı. 

"İleri Biyolojik Arıtma Tesisimiz Niğde'mize hayırlı olsun" 

Görev süresi içerisinde Niğde'ye büyük bir proje kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanı Özkan; "İleri Teknoloji Arıtma Tesisimiz ile ilgili Temmuz 2018 tarihinde basınımıza yaptığımız açıklamada tesisin Niğde'mize kazandırılacağını halkımıza duyurmuştuk. Şükürler olsun ki bugün bu projenin inşaatı başladı. Akkaya Barajı bölgesinde yapımı devam eden İleri Biyolojik Arıtma Tesisimiz inşaatı Niğde'mize hayırlı olsun. Tesisin yapım süresi 2 yıldır. İnşaası geçtiğimiz günlerde başlayan biyolojik arıtma tesisi geniş kapsamlı olacak, teknolojiye uyumlu ve geleceğe dönük bir yatırım olacak. Bu kapsamda Akkaya Barajı yanında İleri Biyolojik Arıtma Tesisi alanını inceledik. Bu dev yatırım Niğde'mize hayırlı olsun." dedi.


 
Editör: TE Bilişim