Toplumun her kesimiyle iç içe olmaya onların sorunlarını bizzat kendisi dinlemeye devam eden Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan bu seferde halkın sorunlarını şehir içi halk otobüsünle yolculuk edip istek ve talepleri dinledi.

Belediye Başkanı Rifat Özkan halkın arasına karışıp, halkın gündemini ve nabzını yakalamak için farklı yollara başvuruyor. Başkan Özkan hem belediye hizmetlerini yerinde bizzat görmek hem de halkla iç içe olmak için bu kez makam aracından inerek Belediye Halk Otobüsüne bindi.
Belediye Başkanı Rifat Özkan halk otobüsünde vatandaşla sohbet edip onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı otobüste gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi ve Başkan Özkan’la günün anısında hatıra fotoğrafı çektirmek istediler.  Vatandaşları kırmayan Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Hep birlikte Niğdeyiz. Her zaman vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bugün halk otobüsüne binerek vatandaşımızla sohbet ettik keyifli bir yolculuk yapma fırsatı bulduk” dedi.
 
Editör: TE Bilişim